8/11/11

Λευκός Οίκος: δεν υπάρχει καμία απόδειξη για εξωγήινους

Ο Λευκός Οίκος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουμε έρθει ποτέ σε επαφή με εξωγήινους


Κάποιοι σκέφτηκαν ότι για να γίνεται αυτή η διάψευση περί εξωγήινων από τον Λευκό Οίκο .... προφανώς κάτι διέρρευσε που μας το κρύβουν!
Όμως πρόκειται για απάντηση στην ερώτηση που υπέβαλλαν πολίτες σε ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου.
Όταν είναι αρκετοί οι πολίτες που υποβάλλουν μια ερώτηση-αίτηση τότε ο Λευκός Οίκος είναι υποχρεωμένος να απαντήσει.
Πάνω από 5.000 άνθρωποι ζητούσαν να μάθουν αν Λευκός Οίκος γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινων όντων. Και περισσότεροι από 12.000 ήθελαν να μάθουν από επίσημα χείλη αν ήρθαμε ποτέ σε επαφή με εξωγήινους.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Phil Larson απάντησε ότι: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας, ούτε έχει στη διάθεσή της πληροφορίες για επαφές εξωγήινων με την ανθρώπινη φυλή. Επιπλέον, δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες που να δείχνουν ότι κάποια αποδεικτικά στοιχεία παραμένουν μυστικά για το ευρύ κοινό."
Ωστόσο ο Larson, δεν αποκλείει την ύπαρξη εξωγήινων αφού ούτε η NASA αποκλείει κάτι τέτοιο, σημειώνοντας ότι:
"Πολλοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ανάμεσα στα τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων άστρων του σύμπαντος, να υπάρχει εξωγήινη ζωή. Επίσης πολλοί από τους επιστήμονες αυτούς θεωρούν ότι οι πιθανότητες να έρθουμε σε επαφή με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό είναι εξαιρετικά μικρές δεδομένων των τεράστιων αποστάσεων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κάποια απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινων"
http://www.guardian.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου