10/4/11

Το FBI δημοσιοποίησε στοιχεία που αναφέρονται "στην προσγείωση εξωγήινων στο Roswell"

Η πόλη του Roswell στο Νέο Μεξικό έγινε γνωστή από τις φήμες ότι ένας ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη στην έρημο κοντά σε μια στρατιωτική βάση στις 2 Ιουλίου 1947. Στις 8 Ιουλίου, με εντολή του συνταγματάρχη Blanchard, εκδόθηκε δελτίο τύπου στο οποίο αναφερόταν ότι ο στρατός των ΗΠΑ είχε περισυλλέξει τα συντρίμια ενός ιπτάμενου δίσκου.
Η ανακοίνωση αυτή μεταδόθηκε σχεδόν σε όλη την χώρα και έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Όμως το ίδιο κιόλας απόγευμα ο στρατηγός Ramey, σε συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσε πως τα εν λόγω συντρίμια προέρχονταν στην πραγματικότητα από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, "αδειάζοντας" έτσι την ιστορία των εξωγήινων. Ο ίδιος μάλιστα έδειξε μπροστά στους δημοσιογράφους κομμάτια από ένα κατεστραμμένο μπαλόνι που είπε ότι προέρχονταν από την περιοχή της πτώσης. Βέβαια η παραφιλολογία συνεχίστηκε, μέχρι και βίντεο κυκλοφόρησε στο οποίο υποτίθεται ότι ο στρατός των ΗΠΑ κάνει αυτοψία σε σώματα εξωγήινων.(Η γνησιότητα αυτού του βίντεο έχει αμφισβητηθεί έντονα ... όχι άδικα....)
Οι φήμες αναμένεται να ξαναφουντώσουν εξαιτίας ενός περίεργου σημειώματος που δημοσιεύεται από το FBI και στο οποίο εμφανίζονται αναφορές ότι εξωγήινοι προσεδαφίστηκαν στο Νέο Μεξικό πριν από το 1950.
Στο υπόμνημα του οποίου το θέμα είναι "ιπτάμενοι δίσκοι", ο πράκτορας Hottel αποκαλύπτει ότι άνθρωπος της πολεμικής αεροπορίας δήλωσε ότι τρεις από τους αποκαλούμενους ιπτάμενους δίσκους περισυνελέγησαν στο Νέο Μεξικό και στη συνέχεια κάνει την περιγραφή που μπορείτε να διαβάσετε σε μεγέθυνση ΕΔΩ.
Το παραπάνω έγγραφο δεν αποδεικνύει τίποτε σχετικά με την εξωγήινη ζωή. Δείχνει όμως το κλίμα που είχε διαμορφωθεί από τις φήμες που είχαν γιγαντωθεί την εποχή εκείνη.
dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου